Over lokaalvoedsel Flevoland

over lokaalvoedsel
Vers eten uit de buurt, waar vind ik dat in Flevoland? Deze website brengt consumenten uit Flevoland en lokale voedselproducenten bij elkaar. Rijp geoogst fruit, ambachtelijke boerenzuivel, kakelverse eieren, eerlijk vlees, smakelijke aardappelrassen, dauwverse seizoensgroenten en verse vis uit het Zuiderzeegebied. Je weet in één klik waar het vandaan komt en waar je het kunt kopen: vers en vertrouwd.

Vers en uit de buurt

proef de smaak lokaalvoedsel

Deze website laat je als consument zien wat er in Flevoland geteeld, verwerkt en verkocht wordt. En dat is best veel! Je kunt hier kennismaken met de boeren en producenten en het kopen op de boerenmarkt in Almere, de Streekmarkten in Dronten en Emmeloord, via de webwinkels, boerderijwinkels en andere verkooppunten verspreid over de provincie. Iets kopen bij iemand die je kent is vertrouwd en leuk en gemakkelijk met deze website. Eén klik en de kaas heeft een gezicht gekregen. En ga eens lekker eten bij de restaurants/cateringbedrijven die deze producten gebruiken in hun gerechten.

Meld je aan!

Deze website is opgezet door een netwerk van boeren, producenten, (web)winkels en restaurants/cateringbedrijven die actief zijn in en om Flevoland. Het is hun wens om zoveel mogelijk van hun producten in de regio af te zetten. Met deze website willen ze zich bekend maken. Maar bovenal willen ze hun producten een gezicht geven; wie ze produceren en waar je het kunt kopen. Ben je producent of ketenpartij met lokale ambities, meld je aan voor deze site!


lokaalvoedsel

Osa logo  logo-wur