Ga terug

Naam
Vleesch & Co
Postocode
1335 LC
Adres
Zondaghof 8
Plaats
Almere
Type bedrijf
Webshop
Type product
Vlees
Omschrijving

Vleesch, zoals eerlijk vlees bedoeld is!
Het vlees van Vleesch & Co komt van de kuddes van Natuurlijk Beheer. Die bestaan uit Schotse Hooglanders, Aberdeen Angus en Schoonebeeker Heideschapen die alleen maar gras, bloemetjes en lekkere kruiden eten. Dat zorgt voor heerlijk vlees!
Ons vlees komt van dieren die langzaam opgroeien in de natuur. Natuurlijk is het allemaal traceerbaar én met een herkomstgarantie.
De kuddes grazen in de rijke vegetatie van Nationale Parken, zoals de Noorderplassen, Kromslootpark en het Waterlandsebos.
De dieren worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Vlees waarbij we met zekerheid kunnen zeggen dat het 100% zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextract is. De enige toevoeging zijn natuurlijke, biologische kruiden.
Vanuit de natuur zo bij je aan de deur
Maar niet voordat het bij onze slager eerst heeft liggen rijpen. De mooiste stukken worden voor Vleesch & Co. zorgvuldig geselecteerd en in porties verpakt. De rest wordt verwerkt in onze beefburgers en worsten. Zo gebruiken we alles, van kop tot staart.
Om te zorgen dat de kwaliteit zo optimaal mogelijk is als het op je bord ligt, verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact en dat voorkomt dat je vlees taai wordt als je er mee aan de slag gaat!
Vleesch & Co levert door bijna heel Nederland, alleen nog niet in Zeeland en op de Waddeneilanden.
Assortiment Vleeschenco (Vleesch & Co)
We hebben een flink aantal losse producten in het assortiment. Dit geeft je de volledige vrijheid om zelf te kiezen wat je wilt. Daarnaast hebben we een aantal vaste pakketten die met zorg samengesteld zijn op de behoefte van een gemiddeld gezin. Ook stellen we specials samen, zoals een speciaal barbecuepakket voor het mooie weer, en een snel-klaar-pakket voor de drukke dagen.

Foto
Vleeschenco omslag

Ga terug