Ga terug

Naam
Landwinkel Versluis
Postocode
8303 BX
Adres
Urkerweg 16
Plaats
Emmeloord
Type bedrijf
Winkel/Webshop, Boeren en producenten
Type product
Vlees, Kip, Fruit, Eieren, Zuivel, Groenten, Aardappelen, Dranken
Omschrijving

Marianne en Douwe Versluis hebben op het eigen boerenbedrijf een Landwinkel met heerlijke streekproducten. Biologisch is er heerlijke, romige melk, vla en yoghurt van Zuivelboerderij ‘De Weerribben’ en daarnaast aardappelen, rode bieten en witte en rode kool.
Verder is er een groot assortiment lokale producten. Van het eigen bedrijf zijn er aardappelen en kakelverse scharreleireren. Daarnaast halen Marianne en Douwe groenten en fruit zo veel mogelijk uit de directe omgeving van hun bedrijf. Zo weten ze zeker dat ze hun klanten een goed en vertrouwd product kunnen aanbieden.
Het kan zelfs voorkomen dat de producten die u in de winkel tegenkomt nog diezelfde dag op het land stonden! De boeren in de polder leveren o.a. zelf verbouwde witlof, bloemkool, witte en rode kool, spitskool, broccoli en spruiten. Doordat deze groenten niet van ver hoeven te komen zijn ze extra vers en aantrekkelijk geprijsd. Ook onze appels, peren, aardbeien, pruimen en kersen komen van telers uit de polder. De kersen komen van Fruitbedrijf Hoekstra uit Luttelgeest die ook kersenwijn en siroop levert. De boerenkaas komt van Zuivelhoeve ‘Poldergenot’ uit Rutten, die verse melk van eigen koeien verwerkt tot kaas. Polderkaatje levert diverse soorten advocaat en scharrelroom en wijngaard ‘Maronesse’ een assortiment aan wijn. Jam is van fruitbedrijf Vink uit Kraggenburg, die dit op een ambachtelijke manier maakt van haar eigen fruit. De zelfgemaakte (gedroogde) worsten worden gemaakt door een worstenmaker uit Nagele, de heerlijke honing van een imker uit Espel en de fruitsappen van Vereecken uit Dronten.  Ook zijn er soepen van Renne.
Het assortiment bevat daarnaast kruiden, peulvruchten, noten, gedroogd fruit en verschillende Nederlandse streek- en ambachtelijke producten.

Foto
Landwinkel versluis 2Landwinkel versluis 3

Ga terug