Ga terug

Naam
Witlofkwekerij LOF
Postocode
8311 PL
Adres
Pilotenweg 28-1
Plaats
Espel
Type bedrijf
Boeren en producenten
Type product
Groenten
Omschrijving

Met veel passie, betrokkenheid en inzet werkt de familie de Vries al ruim 35 jaar in de witlof. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een vooraanstaande en innovatieve witlofteler binnen de nationale en internationale ‘witlofmarkt’. Hun kennis en toewijding heeft geresulteerd in een uniek concept waarbinnen zij alle facetten van de witlofteelt beheren; van het zaaien, oogsten en verhandelen van de witlofwortelen tot aan het kweken en vermarkten van de dagverse witlof in binnen- en buitenland. Dankzij dit concept blijft de kwaliteit gewaarborgd en treedt de Vries op als kennisexpert binnen het vakgebied. De familie wordt hierbij ondersteund door een deskundig team aan medewerkers.
De vruchtbare Flevolandse grond maakt het mogelijk om witlofwortelen van uitstekende kwaliteit te telen. welke in de moderne kwekerij op duurzame wijze worden gekweekt tot dagverse witlof en roodlof. De producten worden rechtstreeks aan retailers, groothandelaren en exporteurs verkocht. Hierbij staat klantgericht produceren en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.
De Vries voert als enig witlofbedrijf het milieukeurmerk. Het resultaat is een gezond product geteeld met respect voor mens en dier.
Onze witlof ligt anno 2014 in Flevoland in de schappen bij:
-       Spar in Ens
-       Coop in Nagele
-       Boerderijwinkel "Vers uit de NOP"

       Verhagen Luttelgeest

-       Vrugteveen op Urk

Foto
LOF foto

Ga terug