Ga terug

Naam
John's Farm
Postocode
3896 LH
Adres
Winkelweg 57
Plaats
Zeewolde
Type bedrijf
Boeren en producenten
Type product
Groenten, Aardappelen
Omschrijving

Rust, ruimte en afwisseling, daar draait het om op John’s Farm. Nee, John’s Farm is geen vakantiepark, maar een modern biologisch teeltbedrijf waar een breed assortiment van onze dagelijkse voeding wordt geteeld.
Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met onze manier van werken en de mensen die bij John’s Farm werken. Centraal staat een bezoek aan de belevingstuin van John’s Farm…een beleving op zich! Vier keer per jaar is er een speciale en vrij toegankelijke ’muddy boots day’ (in elk seizoen één). Tijdens deze dag kun je kennis maken en laten we op dat moment zien wat er speelt bij John’s farm. Muddy Boots Tuin; momenteel zijn wij nog volop bezig om de tuin klaar te maken, binnenkort gaan we open voor bezoek. De precieze datum zullen wij op onze facebook en de website bekend maken. Muddy Boots Excursie; eigenlijk willen we het allemaal wel weer eens; modder aan je schoenen en grond onder de nagels. Muddy Boots Op School; scholen kunnen via onze lesmodule zowel op school als bij John’s Farm kennis maken met de geheimen van het telen.
John’s Farm producten zijn bedoeld voor retail en als ingrediënt voor verwerkers van samengestelde producten. John’s Farm verkoopt niet rechtstreeks aan consumenten of horeca. Bent u consument of kok en wilt u weten waar u onze producten bij in de buurt kunt kopen, stuur dan een e-mail zodat wij u daarover kunnen informeren.

Foto
Johns farm1Johns farm2

Ga terug