Ga terug

Naam
De Hofwinkel
Postocode
8251 PC
Adres
Wisentweg 18
Plaats
Dronten
Type bedrijf
Winkel/Webshop, Boeren en producenten
Type product
Brood, Vlees, Kip, Fruit, Eieren, Zuivel, Groenten, Aardappelen, Dranken
Omschrijving

Welkom bij De Hofwinkel, uw groentejuwelier. Wat ooit bedoeld was als een winkeltje voor de leerlingen van Warmonderhof, die op het terrein aan de Wisentweg wonen, is uitgegroeid tot een echte boerderijwinkel met het gehele assortiment van een kleine natuurvoedingswinkel. Samen met leerlingen van Warmonderhof runt Do Veltman “haar boerderette”.
Een topper zijn de groenten van het eigen bedrijf, vers van het land zo in de winkelmand. Maar ook de appels en sappen uit de Warmonderhofboomgaard behoren tot een geliefd artikel. Het vlees is van de blaarkopkoeien van de Warmonderhof en de kip zijn de polderhoenen van familie Kok uit Lelystad. Soms is er ook lamsvlees. Bijzonder is de mogelijkheid rauwe melk in de stal te kunnen tappen in je eigen fles of emmertje, overleg hierover even in de winkel. De kaas en de eieren komen van de biologisch-dynamische boerderij ‘Eko de Eerste’ uit Marknesse.
Een rondje langs de koeien en een kopje koffie of thee is voor veel klanten een wekelijks terugkerend feest. De winkel is niet groot, het assortiment wel en alles is biologisch(-dynamisch), maar alles wat u wilt is te bestellen, dus schroom niet!

Foto
Hofwinkel assortimentHofwinkel groentenHofwinkel koeien

Ga terug