Ga terug

Naam
Boerderijwinkel Verhage
Postocode
8315 PS
Adres
Oosterringweg 33
Plaats
Luttelgeest
Type bedrijf
Winkel/Webshop, Boeren en producenten
Type product
Vlees, Fruit, Eieren, Zuivel, Groenten, Aardappelen, Dranken
Omschrijving

Fruitbedrijf Verhage is een bedrijf wat je niet kan missen wanneer je over de Oosterringweg rijdt.
De kolossale appel die aan de weg staat nodigt uit om het bedrijf te bezoeken. Met alweer de derde generatie aan het roer is het fruitteeltbedrijf uitgegroeid tot een modern en interessant fruitteeltbedrijf. 
Centraal in het fruitteeltbedrijf staat de grootste boerderijwinkel van Flevoland. Deze biedt meer dan alleen eigen fruit, dat dagelijks vers wordt aangeboden. Het natuurzuivere appelsap, uiteraard van eigen oogst, is inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Door samenwerking met andere, kleinschalige bedrijven die ambachtelijk geteelde producten voortbrengen, treft u een verrassend breed assortiment aan, met zaken als echte boerenkaas, vlees van de Limosin koe en het graanvarken, verse scharreleieren, een grote verscheidenheid aan groenten direct van collega-telers, jams, honing en zelfs diverse wijnen.
Uniek in Nederland is de splinternieuwe stokerij van de familie Verhage, waarin ze hun eigen appels, peren en kersen in een koperen ketel omtoveren tot een aromatische borrel. Natuurlijk is er een gezellige proeverij (eigen fruitsap, verschillende appelrassen en een eigen borrel).

Foto
Verhage bedr.2

Ga terug